Benodigdheden:
1 Kipfilet
1/2 bol Mozzarella
3 theelepels Bresq Basilicum Pesto
1 eetlepel PZP (Zwarte Peper, Zeezout en Paprikapoeder)
3 eetlepels Olijfolie
3 Champignons
4 Cherry Tomaatjes
voor de Salade:
5 blaadjes Lollo Rosso gewassen en wat klein gesneden
1/4 Komkommer in dunne plakjes gesneden
6 Cherry Tomaatjes gewassen en gehalveerd
1 Lente Ui gewassen en in ringen gesneden
3 eetlepels Natuurazijn
3 eetlepels Slasaus
Zwarte Peper en Zeezout naar smaak
Voorbereiding:
Vlinder de Kipfilet in de lengte en vouw hem open
Bestrijk 1 kant met de Bresq Basilicum Pesto
Snijd de Bol Mozzarella in plakjes en leg 3 plakjes op de kant waar de Pesto zit
Vouw het geheel dicht en leg het op een Bakpapier
Maak de Champignons schoon, halveer ze en was de Cherry Tomaatjes
Rijg de Champignons en Cherrytomaatjes om en om op een Spies
Doe de Kruiden en de Olijfolie in een schaaltje, meng het door elkaar en besmeer de Kipfilet en de Champignon Spies hiermee
Bereiding:
Bereid de Airfryer voor op 2 bereidingen
In de lade waar de Kipfilet in gaat zet je de temperatuur op 200 Graden voor 18 minuten
De lade voor de Champignons zet je op 180 Graden voor 9 minuten
Als het mogelijk is dan stel je de sync mode in zodat alles tegelijk klaar is
Maak ondertussen de Salade als bijgerecht en zet het even in de Koelkast
Serveer alles tegelijk op een mooi bord en de Salade apart als bijlage
Eet Smakelijk!
Kip met Mozzarella en Pesto


Een snel, simpel en lekker gerecht van Kipfilet uit de Airfryer. Binnen 25 minuten op tafel en top gegaard. Afgewisseld met de Champignon Tomaat spies en de Salade voor een frisse hap.
- Bresc Barlauch Pesto, Champignons, Cherry Tomaatjes, Kipfilet, Lente Ui, Lollo Verde Sla, Mini Mozzarella, Mozzarella, Natuur Azijn, Olijfolie, Paprikapoeder, Slasaus, Zeezout, Zwarte Peper