Benodigdheden:
1 Kalfsoester à 200 gram
1/2 Ui
1/5 Prei
1 Wortel
2 plakken Aubergine van 0,5 centimeter
4 plakken Courgette van 0,5 centimeter
3 middelgrote Champignons
1 Rode Peper in ringen (eventueel de zaadlijsten verwijderd)
60 gram Penne
150 à 200 milliliter Kookroom naar wens
Voorbereiding:
Snijd de Aubergine en Courgette in blokjes
Pel de Ui en snijd in grove stukken
Was en scrap de Wortel en snijd in plakjes
Maak de Champignons schoon en snijd in plakjes
Bereiding:
Steek de Barbeque aan tot 180 à 190 graden met directe hitte
Kook ondertussen de Penne alvast volgens aanwijzing op de verpakking
Zet een Skillet op het rooster en laat rustig opwarmen
Bak de Groenten, zonder de Champignon en Aubergine, ik de Skillet wat bruin
Leg de Kalfsoester op het rooster
Na 5 à 6 minuten voeg je de Champignon en Aubergine toe, roer alles goed door en laat weer even bakken
Keer ondertussen de Kalfsoester om zodat je mooie Gril strepen krijgt
Nu voeg je de Kookroom aan de Skillet toe en roer het weer goed door
Als laatste voeg je de Penne toe aan de Skillet en schep het geheel goed om
De Kookroom gaat wat indikken en alls je het dik genoeg vindt haal je de Skillet van de Barbeque en leg je de Kalfsoester in de Groenten
Suggestie:
Laat de Penne niet te ver gaar koken anders wordt het snotterig als je het in de Skillet nog wat verder bakt
Eet Smakelijk!