Benodigdheden:
700 a 800 gram Kalfssukade
1 Rode Ui
3/4 Prei
300 gram Champignons
100 gram Chinese Kool
2 Rode Paprika’s
2 Groene Pepers met zaadjes
6 teentjes Knoflook
2 Tomaten
1 Limoen
4 eetlepels Olijfolie
1 theelepel Kerriepoeder
1 Liter Kippenbouillon
100 ml Vegetop Kookroom
Curry Pasta
Maizena
Witte Rijst naar wens
Voorbereiding:
Maak van de Kalfssukade mooie dikke stukken en vacumeer deze goed
Snijd alle Groenten in stukken, Snipper de Ui grof en hak met een met de Knoflook
Snijd de Tomaten en de Limoen in partjes
Maak de Kippen Bouillon
Bereiding:
Doe de Kalfssukade in de Sous-Vide en laat hem 5 uur op 55 Graden garen
Na deze tijd haal je de Kalfssukade uit de Sous-Vide en snijd je deze in mooie blokken
Steek de Barbeque aan tot 180 Graden directe hitte en plaats alvast de Wok zodat deze lekker warm wordt
Doe de Olijfolie in de Wok en als deze goed heet is dan bak je de Kalfssukade even rondom lichtjes en doe je een eetlepel
Curry Pasta in de Wok samen met de theelepel Kerrie Poeder
Blus het geheel af met de Kippen Bouillon en verlaag de temperatuur tot ongeveer 140 Graden
Doe nu de gesneden Groenten, de Knoflook en de Ui in de Wok en laat dit een uurtje of 3 lekker pruttelen
Na 1 uur voeg je de Tomaten en Limoen erbij
Als de 3 uur verstreken zijn dan voeg je de Kookroom toe en laat dit nog een half uur tot 1 uur staan
Ondertussen kook je de Rijst volgens aanwijzing
Als de Rijst klaar is kijk je of de Curry de juiste dikte heeft, anders voeg je wat Maizena toe om het dikker te maken
Eet smakelijk!