Ga naar de inhoud

Italiaanse Kruidensaus

Een lekkere romige saus om bij een Kabeljauw of Pangasius Filet op te fleuren. Snel en simpel te maken

Benodigdheden:
1 kleine Rode Ui (of een halve grote)
1/2 eetlepel Mosterd
1/2 eetlepel Italiaanse Kruidenmix
125 milliliter Kookroom
Zwarte Peper naar smaak
Zeezout naar smaak
Olijfolie

Voorbereiding:
Pel de Rode Ui en snipper deze heel fijn

Bereiding:
Zet een pan op de Barbeque of op het gasfornuis
Doe wat Olijfolie in de pan en laat het even heet worden
Bak nu de Rode Ui een beetje zacht en glazig
Voeg dan de Mosterd en de Italiaanse Kruidenmix toe en roer even goed door
Blus het geheel af met de Kookroom en laat nog even zachtjes doorkoken
Breng op smaak met wat Zwarte Peper en Zeezout

Suggestie:
Deze saus smaakt heerlijk met een stukje Witvis zoals Kabeljauw en Pangasius Filet

Eet Smakelijk!