Benodigdheden:
100 gram Meslun Sla
5 middelgrote Cherrytomaten
20 gram Pijnboom Pitten
1 eetlepel Oilala Liquid Luxury Balsamico Azijn
4 eetlepels Oilala Monocultivar Coratina Extra Virgine Olijfolie
2 eetlepels Honing
2 theelepels Mosterd
5 Oilala Pitted Peranzana Olijven
3 theelepels Oilala Eggplant in Olijfolie (aubergine)
3 Oilala Pomodori Secchi in Olijfolie (zongedroogde tomaatjes)
Santa Maria Tellicherry Black Pepper naar smaak
Voorbereiding:
Was de Mesclun sla en de Cherry tomaten
Snijd de Cherrytomaten doormidden en bij wat grotere in vieren
Snijd de zongedroogde tomaatjes in 3 of 4 stukjes
Halveer de Olijven
Doe voor de dressing de Balsamico, Olijfolie, Honing en Mosterd in een schaaltje en roer dit goed door
Bereiding:
Leg de Mesclun Sla verdeeld over het bord
Verdeel de Cherrytomaten over de Mesclun Sla
Strooi de Pijnboom Pitten over de salade en lepel hierna de dressing er over
Garneer de salade nu met de zongedroogde Tomaatjes, Aubergine en de Olijven
Buon Appetito