Benodigdheden:
1 Kabeljauw Lion
7 Cherry Tomaatjes
1/5 Courgette
2 Snack Paprika’s (kleur kan je zelf bepalen)
3 Bosuitjes
1 Citroen
3 (hele) grote Champignons
75 gram Yakisoba Noodles
wat Tomasu Sweet Soysauce naar smaak
Voor de Marinade:
1 gram Paprikapoeder
1 theelepel Peterselie
1 Bosuitje
2 eetlepels Olijfolie
snufje Zeezout
snufje Zwarte Peper naar smaak
Voorbereiding:
Was de Cherry Tomaatjes, Snack Paprika’s, Bosui en Courgette
Snijd 1 bosuitje in ringen en maak dan de Marinade met de ingrediënten
Snijd de Snack Paprika’s in vieren, snijd de Courgette in plakjes
Snijd het onderste deel van de Bosuitjes er af en dan in grote stukken
Snijd de Citroen doormidden en van 1 deel maak je plakjes, het andere deel snijd je in vier stukken
Maak de Champignons schoon en snijd in plakken
Dep de Kabeljauw Lion droog met keukenpapier
Besmeer de Kabeljauw Lion aan beide zijden rijkelijk met de Marinade en laat dit even 30 minuten intrekken in de Koelkast
Bereiding:
Als eerste kook je even de Yakisoba Noodles beetgaar, spoel ze hierna af met koud water en laat uitlekken
Dan voeg je de Tomasu Sweet Soysauce naar smaak toe en meng het goed door
Zet een Wok op het vuur en vul deze met een laag water zodat net de stoommand hierboven kan hangen
Snijd een stuk bakpapier ongeveer op het formaat van de Stoommand en prik er met een vork wat gaatjes in
Beleg de bodem met de Yakisoba Noodles en leg de Kabeljauw Lion hier op
Garneer het met de vier stukken Citroen en 2 Cherry Tomaatjes
In de tweede laag van de Stoommand verdeel je de overige groenten gelijkmatig over de onderkant
Zet de Stoommand met de Kabeljauw Lion onderop en de gemengde Groenten er boven op de Wok met het kokende Water en sluit af met de deksel
Als de Kabeljauw Lion een temperatuur heeft van 55 Graden dan wissel je de Stoommanden om, dus Groenten beneden
Bij een temperatuur van 60 Graden is de Kabeljauw Lion klaar en schik je alles netjes op een bord
Eet Smakelijk!
Gestoomde Kabeljauw Lion


Weer eens een gerecht met de Kabeljauw Lion in de Stoommand samen met diverse Groenten en Yakisoba Noodles met Tomasu Sweet Soysauce, wat een heerlijkheid
- Bosui, Champignons, Cherry Tomaatjes, Citroen, Courgette, Kabeljauw Lion, Olijfolie, Paprikapoeder, Peterselie, Santa Maria Tellicherry Black Pepper, Snack Paprika, Tomasu Sweet Soysauce, Yakisoba Noodles, Zeezout