Benodigdheden:
5 plakjes Gerookte Zalm
75 gram Ricotta
paar blaadjes Rucola
4 blaadjes verse Basilicum
beetje Bieslook
20 milliliter Citroen of Limoensap
Zeezout naar smaak
Zwarte Peper naar smaak
Voorbereiding:
Was de Rucola en Basilicum en maak het goed droog
Scheur de Basilicum blaadjes in 3 a 4 stukjes
Doe de Ricotta in een schaaltje en voeg de Basilicum, Bieslook en Citroensap toe
Meng dit goed door, breng op smaak met het Zeezout en de Zwarte Peper en zet in de Koelkast tot gebruik
Bereiding:
Leg een plak Gerookte Zalm op een snijplank
Doe als eerste de Rucola er op gevolgd door de Ricotta, dat kan je heel makkelijk met twee theelepels doen
Rol hierna de plak Gerookte Zalm op en leg op een schaal
Afgedekt in de Koelkast kan je dit 2 uur goed houden
Haal 20 minuten voor het serveren de Zalmrolletjes uit de Koelkast
Suggestie:
Een lekker voorgerecht bij eigenlijk alles (behalve als Vis je hoofdgerecht is)
Eet Smakelijk!