Benodigdheden:
450 gram Krieltjes (ik gebruik voorgekookte)
4 teentjes Knoflook
1 eetlepel Italiaanse Kruidenmix
1 theelepel Basilicum
1 theelepel Oregano
1 theelepel Knoflook poeder
Olijfolie
Bakboter (ik gebruik Croma)
Voorbereiding:
Pel de Knoflook en hak deze fijn
Als de Krieltjes vochtig zijn dan dep je ze even droog met wat Keukenpapier
Doe de Krieltjes in een schaal en besprenkel het rijkelijk met de Olijfolie
Strooi de Kruiden, behalve de gehakte Knoflook, over de Krieltjes en schep dit goed om
Als laatste de gehakte Knoflook en schep het weer goed om
Bereiding:
Zet een Koekenpan op de Kookplaat met redelijk hoge hitte en doe er de Bakboter in
Als het bruin wordt dan voeg je de Krieltjes toe en bak deze totdat ze goed beginnen te kleuren
Nu zet je het geheel wat lager, zo rond de 100 Graden en laat je ze rustig verder garen
Dit kan je rustig een half uur volhouden, dus tijd genoeg om je overige gerechten te bereiden
Eet Smakelijk!