Benodigdheden:
4 grote Champignons
25 gram Bladspinazie
1/2 Rode Paprika
1/2 Rode Ui ( je kan natuurlijk ook een gewone Ui gebruiken )
1 eetlepel Boter
2 theelepel Sojasaus
40 gram Kruiden Roomkaas ( Ik gebruik Philadelphia Bieslook )
Zwarte Peper
Voorbereiding:
Maak de Champignons schoon met een borsteltje en verwijder de steeltjes
Hak de steeltjes van de Champignons fijn
Spoel de Bladspinazie en hak het hierna fijn
Was de Rode Paprika en snijd deze in blokjes
Pel en snipper de Rode Ui
Bereiding:
Steek de Barbeque aan tot 190 graden directe hitte en warm alvast een Skillet op
Doe de Boter in de Skillet en bak de Rode Ui goud-bruin
Voeg dan de gehakte Steeltjes, Blad Spinazie en de Rode Paprika blokjes toe en roer goed door
Blus het geheel af met de Sojasaus en voeg Zwarte Peper naar smaak toe
Laat het geheel behoorlijk afkoelen en meng dan de Kruiden Roomkaas door het mengsel en voeg weer Zwarte Peper naar smaak toe
Vul hierna de Champignons met het mengsel en zet ze met indirecte hitte op de Barbeque (eventueel kan je ook een gril plank gebruiken)
Afhankelijk van de grootte zal dit 10 tot 15 minuten duren
Eet Smakelijk!