Benodigdheden:
1 teentje Knoflook
125 gram Ricotta
Olijfolie naar smaak
1 theelepel Basilicum
1 theelepel Bieslook
3 plakken Serranoham
wat Rucola Sla
Zwarte Peper naar smaak
Zeezout naar smaak
Stokbrood of grote Pistolet
Voorbereiding:
Pel en hak de Knoflook zeer fijn
Halveer de plakken Serrano Ham
Snijd van het Stokbrood 6 plakken van ongeveer 1 cm dik
Meng de Ricotta met de Knoflook, Basilicum, Bieslook en wat Olijfolie
Breng op smaak met de Zwarte Peper en Zeezout
Bereiding:
Bak het Stokbrood in een Koekenpan zonder vet bruin ( je kan het ook in een oven doen)
Laat de plakken Stokbrood afkoelen op bakpapier
Besmeer de plakken Stokbrood met het Ricotta mengsel, leg er een halve plak Serrano Ham op
Als afmaker leg je wat Rucola Sla op de Serrano Ham
Eet Smakelijk!