Benodigdheden:
4 plakken Stokbrood
50 gram Gerookte Zalm (plakjes)
1 eetlepel Ricotta
4 Cherry Tomaatjes
1/4 Rode Ui
Peterselie
Olijfolie
Zwarte Peper
Zeezout
Voorbereiding:
Was de Cherry Tomaatjes, halveer ze, verwijder de zaadjes en snijd in kleine blokjes
Pel en snipper de Rode Ui zo fijn mogelijk
Doe de Cherry Tomaatjes en de Rode Ui in een schaaltje met wat Zwarte Peper en Zeezout en meng goed door
Smeer de sneetjes Stokbrood met een bakkwast in met de Olijfolie
Bereiding:
Zet een Koekenpan op het vuur zonder bakvet
Bak de sneetjes Stokbrood aan beide zijden zodat ze krokant worden, laat ze daarna even afkoelen
Doe op ieder sneetje Stokbrood wat Ricotta, gevolgd door het Tomaat Ui mengsel en dek af met een plakje Gerookte Zalm
Op het plakje Gerookte Zalm strooi je een beetje Peterselie
Eet Smakelijk!