Benodigdheden:
175 gram Kipfilet
2 witte Broodjes
1,5 theelepel Rietsuiker
1 eetlepel Sojasaus
1,5 theelepel Sesamolie
1,5 theelepel Gochujang
1 teentje Knoflook
1/2 Rode Peper
1 theelepel Olijfolie
Gemengde Sla
Japanse Mayonaise
Voorbereiding:
Pel de Knoflook en hak deze fijn
Was de Rode Peper, verwijder eventueel de zaadlijsten en hak deze fijn
Meng de sojasaus, Rietsuiker, Sesamolie, Gochujang, Knoflook en Rode Peper tot een egale Marinade
Snijd de Kipfilet in blokjes en doe ze in de Marinade, laat dit 2 uur marineren
Haal daarna de Kipfilet uit de Marinade en laat deze even uitlekken
Snijd de Broodjes open en beleg ddeze met wat Gemengde Sla
Bereiding:
Steek de Barbeque aan met directe en indirecte hitte tot 180 Graden
Gril de Spies om en om tot ze mooi bruin zijn en verplaats ze dan naar de indirecte zone tot een kerntemperatuur van 70 tot 72 Graden
Haal het van de Barbeque en haal de Kipfilet van de Spies
Leg de Koreaanse Kip op de Broodjes en maak het af met de Japanse Mayonaise
Eet Smakelijk!