Benodigdheden:
1 kleine Aubergine
5 Asperge’s (ik heb grote asperge’s uit een pot gebruikt)
1/4 rode Paprika
2 grote Champignons
4 Jalapeno Pepers
Geraspte Kaas naar smaak
Kookroom (ik gebruik Debic Culinaire 15%)
Voorbereiding:
Snijd de Aubergine doormidden en haal met een (thee)lepel de vulling er uit
Snijd de helft van de vulling in blokjes
Spoel de Paprika en de Champignons schoon en snij deze ook in stukjes
Bereiding:
Steek de Barbeque alvast aan met directe hitte tot ongeveer 180 Graden
Doe de blokjes Aubergine, Paprika en Champignons in een
Skillet en bak deze lichtjes aan
Blus het af met Kookroom en laat het even afkoelen
Vul nu de uitgeholde Aubergine met het mengsel
Bestrooi de Aubergine met de geraspte Kaas en leg op iedere
Aubergine 2 Jalapeno pepers
Leg de Aubergine nu op het rooster totdat de geraspte Kaas mooi gesmolten is.
Laat de Aubergine niet te lang liggen
Een Aubergine kan bij overmatige hitte behoorlijk opbollen en dan valt je vulling er uit!