Ga naar de inhoud

BBQ-Gek Recepten voor de Barbeque

Pizza Bianco Caprese

Pizza Bianco Caprese
Oh wat is dat toch lekker. Een Pizza met Crème Fraiche en dan de Roma Tomaatjes die je eerst even in de Airfryer zet. Verse Basilicum blaadjes maakt het helemaal compleet

Benodigdheden:
1 bol Pizzadeeg a 250-270 gram
4 theelepels Crème Fraiche
4 bolletjes Mozzarella
6 Roma Tomaatjes
2 Champignons
1 bol Knoflook
4 blaadjes verse Basilicum
wat Geraspte Kaas

Voorbereiding:
Maak van de bol Pizzadeeg een mooi gevormde Pizzabodem
Was de Roma Tomaatjes en doe deze in een ovenvast schaaltje
Maak de Champignons schoon en snijd in plakjes
Was de Basilicum Blaadjes en knip in fijne stukjes
Snijd de bovenkant van de Knoflook af en leg deze in het schaaltje met de Roma Tomaatjes

Bereiding:
Besprenkel de Roma Tomaatjes en de Knoflook met wat Olijfolie en het Basilicum
Zet het hierna voor 10 minuten op 185 Graden in de Airfryer
Haal het hierna uit de Airfryer en laat even afkoelen
Beleg de Pizzabodem met de Crème Fraiche en smeer goed uit
Hierop leg de de plakjes Champignons
Prik de Roma Tomaatjes in zodat er wat vocht uitloopt, prak het wat plat en leg op de Pizza
Strooi wat Geraspte Kaas over de Pizza
Verkruimel daarna de Mozzarella bolletjes en verdeel deze over de Pizza
Even een paar minuten in de Pizza Houtoven en aanvallen!

Eet Smakelijk!