Benodigdheden:
Pizza deeg (zie hier) of kijk hieronder voor een snel recept
Tomaten Passata
2 Champignons
1/4 Rode Paprika
2 plakjes Boeren Beenham
1/2 Ui
Geraspte Kaas naar smaak
1/2 Yesil Biber groene Peper
Oregano naar smaak
Simpel Pizzadeeg:
2 bollen van 250 gram:
307 gram Pizzabloem Tipo 00
2.7 gram Actief droge Gist
184 gram Water
9 gram Zout
Doe het Water in een kom samen met het Gist
Meng het even goed door en voeg dan de Pizzabloem toe
Zet de Kom in de Keukenmachine en meng met een deeghaak 2 minuten
Hierna voeg je het Zout toe en laat het 10 minuten mengen
Haal het deeg uit de Kom en maak er 2 bollen van 250 gram van
Bol het op en zet voor 3 uur in een Rijsbak bij 19 Graden
Optioneel:
Onyx Cookware Koekenpan
Voorbereiding:
Maak de Champignons en Yesil Biber schoon en snijd in plakjes
Pel de Ui en snijd deze in dunne ringen
Was de Paprika en snijd deze in dunne reepjes
Scheur de plakjes Boeren Beenham in kwarten
Doe het Pizzadeeg in de Onyx Koekenpan en verdeel het goed
Smeer het deeg in met de Passata en bestrooi het dan met de Geraspte Kaas
Beleg het nu met de Boeren Beenham, Paprika, Champignons, Yesil Biber en Ui
Als laatste strooi je er nog wat Geraspte Kaas en wat Oregano overheen
Bereiding:
Steek de oven aan tot 230 graden
Zet de Onyx Pan in de oven en na 10 tot 15 minuten is je Panpizza klaar
Snijd hem in punten en snacken maar!
Eet Smakelijk!