Benodigdheden:
8 grote Champignons
8 plakjes Runder Rookvlees
Olijfolie
Oregano
2 teentjes Knoflook
Fijn Geraspte kaas (optioneel)
Fijn gesneden Rode Peper (optioneel)
Voorbereiding:
Maak de Champignons schoon en verwijder de onderkant van het steeltje (je kan ook het hele steeltje verwijderen zodat je een kuiltje krijgt)
Pel de Knoflook en hak het fijn met een mes (dan houd je meer smaak)
Meng de Knoflook met Olijfolie en de Oregano en eventueel het Pepertje zodat dit de vorm van een pasta wordt
Wikkel om iedere Champignon een plakje rookvlees en zet dit vast met een kleine prikker
Vul het kuiltje van de Champignon met een beetje van de gemaakte pasta en eventueel wat Geraspte Kaas
Bereiding:
Steek de Barbeque aan met een directe en indirecte hittezone tussen de 160 en 180 graden
Leg de Champignons op de directe zone zodat het Rookvlees lekker gekleurd is
Hierna kan je ze op de Indirecte zone leggen zodat ze nog wat verder garen
Suggestie:
Je kan door het knoflook mengsel wat fijn geraspte kaas doen en aanvullen met een fijn gesneden rood pepertje!