Benodigdheden:
1 Kipfilet a 250 gram
2 grote Tomaten
150 gram grote Champignons
100 milliliter Pizzasaus (ik had een restantje maar hier vind je het recept)
wat Roosjes Broccoli
gekruide Italiaanse Krieltjes
Jalapeno Pepers uit pot naar smaak
Arachide Olie
Zwarte Peper
Zeezout
Croma Bakboter
Voorbereiding:
Maak de pizzasaus als je geen restant hebt
Bestrooi de Kipfilet rijkelijk met Zwarte Peper en Zeezout
Was de Tomaten en snijd deze in klein partjes
Maak de Champignons schoon en snijd in plakjes
Bereiding:
Steek de Barbeque aan tot 190 Graden met directe en indirecte hitte en plaats alvast een Skillet
Zet de Skillet op de directe zone en doe er wat Arachide Olie in
Bak de Champignons licht aan, beginnen ze iets te kleuren verplaats dan de Skillet naar de indirecte zone en voeg de Tomaten toe
Laat het geheel rustig sudderen en schep het af en toe even om
Bak nu in een Koekenpan de Italiaans Gekruide Krieltjes in een beetje Bakboter (ik gebruik hier Croma voor)
Leg nu de Kipfilet op de Barbeque op de directe zone en bak deze rondom
Voeg nu de Pizzasaus toe aan de Skillet en schep goed om
Ondertussen kan je de Broccoli even koken (niet te zacht dus)
Leg nu naar smaak wat Jalapeno uit pot in het Tomatenmengsel en laat het rustig mee warmen
Als de Kipfilet een temperatuur heeft van 72 Graden dan haal je alles van de Barbeque
Pak een mooi bord, leg in het midden het Champignon – Tomaten mengsel, hier bovenop leg je de Kipfilet
Rond het af met de Broccoli en de Italiaans gekruide Krieltjes
Eet Smakelijk!