Ga naar de inhoud

Pizza Quatro Stagione

Een Pizza met 4 verschillende soorten beleg, Champignons, Boeren Beenham, Olijven en Artisjok hart. Altijd te weinig...

Benodigdheden:
Pizzadeeg zie hier
Pizzasaus zie hier
3 middelgrote Champignons
1 plak Boeren Beenham
2 Artisjok Harten
1/2 Rode Peper
1/2 Yesil Biber
wat Olijven
Maismeel om te bestrooien
Geraspte Kaas naar smaak

Voorbereiding:
Maak de Champignons schoon en snijd deze in plakjes
Snijd de Artisjok Harten in plakjes
Ontpit de Olijven en snijd deze doormidden

Bereiding:
Steek de Pizzaoven aan tot 400 graden
Bestrooi het werkblad of plank met wat Maismeel zodat deze niet gaat plakken
Stretch de deegbol mooi uit tot een ronde bodem
Doe de Pizzasaus op de pizzabodem en bestrooi hem met Geraspte Kaas naar smaak
Vul ieder kwart hierna met de Champignons, Olijven, Artisjok en de Boeren Beenham
Verdeel de Rode Peper en de Yesil Biber over de Pizza en als je wilt kan je er nog wat Geraspte Kaas over strooien
Nu maak je het af met nog wat Oregano
Schuif de Pizza in de oven
Bak hem tot hij mooi krokant is

Eet Smakelijk!