Benodigdheden:
6 Coquilles
Zeezout
Zwarte Peper
1 eetlepel Olijfolie
1 teentje Knoflook
1 theelepel Paprikapoeder
1/4 theelepel Komijnpoeder
1/4 theelepel Chilivlokken
1/2 Puntpaprika
1/4 Courgette
1/5 Chinese Kool
1 Ui
100 gram Champignons
sap van een halve Limoen
Voorbereiding:
Pel de Knoflook en hak deze fijn
Pel de Ui en snijd hem in kwarten
Was de Paprika, chinese Kool en Courgette
Doe Paprika, Ui, Chinese Kool en Courgette in een Keukenmachine zodat je kleine stukjes krijgt
Schrob de Chapignons schoon met een borsteltje
Bestrooi de coquilles met zout en peper
Halveer de Limoen en pers deze uit
Bereiding:
Doe een halve eetlepel Olijfolieolie in een koekenpan en bak de Coquilles aan één kant goudbruin
Hierna druk je ze een beetje plat en draai ze na 2 a 3 minuten om en bak weer 2 a 3 minuten
Haal ze uit de Pan en zet apart onder wat Aluminiumfolie
In dezelfde Pan doe je weer een halve eetlepel Olijfolie en verhit deze
Pers het teentje Knoflook uit in de Pan en voeg alle kruiden toe
Bak dit ongeveer 1 minuut en roer dan de Groenten erdoor
Breng het op smaak met de Zwarte Peper en het Zeezout
Als het geheel goed heet is dan haal je het van het vuur en roer je het Limoensap erdoor, eventueel kan je nog wat Zeezout of Zwarte Peper toevoegen
Leg de de Groenten op de borden gevolgd door de Coquilles
Eet Smakelijk!