Benodigdheden:
1 Libanees Platbrood
1/2 Courgette
1/2 Rode Puntpaprika
1/2 Rode Ui of 1 hele als hij klein is
40 gram Feta Kaas
1 teentje Knoflook
1,5 eetlepel Olijfolie
2 eetlepels Griekse Yoghurt
1/2 Citroen
Voorbereiding:
Rasp de Komkommer en knijp goed uit
Pel de Knoflook en hak fijn
Doe de Komkommer, Knoflook, Olijfolie en het sap van de halve citroen in een schaal, meng goed door en zet weg tot gebruik
Was de Courgette en Rode Puntpaprika
Snijd de Courgette in dunne plakjes en de Rode Puntpaprika in reepjes
Pel de Rode Ui en snijd in dunne plakjes
Verkruimel de Feta Kaas
Bereiding:
Zet een pan op het vuur met gemiddelde hitte, doe er wat Olijfolie in en bak de Rode Ui, Courgette en rode Puntpaprika voor 3 a 5 minuten
Haal het hierna uit de Pan en leg een Libanees Platbrood in de Pan zonder gebruik van enige Olie
Gaar hem kort zodat hij warm is maar niet bruin wordt
Leg het Libanees Platbrood op een Bord en bestrijk de helft met de gemaakte Tzatziki en beleg daarna met de gebakken Groenten
Als laatste doe je er de verkruimelde Feta Kaas op en vouw je hem dicht
Snijd hem door midden en aanvallen!
Eet Smakelijk! (أتمنى لك وجبة شهية.)