Benodigdheden:
1 Kalkoenfilet a 180 gram
8 Cherry tomaatjes
100 gram Spek
8 Olijven
1 Geroosterde Paprika uit pot
Gemengde Sla
2 Jalapeno Pepers uit pot
1 Lente Ui
1 eetlepel Geroosterd Sesamzaad
Kimchi Mayonaise
Voorbereiding:
Was de Gemengde Sla, Lente Ui en Cherry Tomaatjes
Halveer de Cherry Tomaatjes en de Olijven
Snijd de Jalapeno Pepers en Geroosterde Paprika in stukjes
Snijd het Lente Uitje in ringen
Het Spek snijd je in blokjes of reepjes, net wat jij wilt
Bereiding:
Je kan alles op de Barbeque maken bij 200 graden directe hitte maar ook op een gasfornuis
Bak het Sesamzaad goudbruin in een Koekenpan zonder vet en zet apart
Hierna bak je het Spek uit en zet het apart
Doe de Kalkoenfilet in een Koekenpan of Skillet en bak deze rondom bruin
Haal hem hierna uit de Pan of Skillet en snijd deze in mooie dunne plakjes
Leg de Gemengde Sla op een bord en garneer deze met de ingrediënten
Als laatste leg je hier de Kalkoenfilet op en maak het af met de Kimchi Mayonaise (deze is wel pittig dus doe voorzichtig)
Eet Smakelijk!