Benodigdheden:
1 Kalfsentrecote
3 theelepels Rode Pesto
80 gram Champignons
60 gram rode (punt) Paprika
60 gram Prei
1 Jalapeno Peper
21 ml Debic Culinaire 15% Kookroom
Voorbereiding:
Snijd de Champignons, Paprika, Prei en de Jalapeno in schijfjes
Dep de Entrecote droog en bestrijk hem met de Rode Pesto en laat even 10 minuten intrekken buiten de koelkast zodat het vlees ook op temperatuur komt
Bereiding:
Steek de Barbeque aan met directe hitte op 180 a 190 graden met gietijzeren gril plaat
Plaats een Skillet of bakpan op de Barbeque en doe daar alle groenten in en bak het
Leg ondertussen de Entrecote op de gril plaat en maak een mooi gril patroon op beide zijden
Blus ongeveer 5 minuten voor het op temperatuur zijn van de
Entrecote ( 52 graden) de groenten af met de Debic Culinaire Kookroom.
Leg de Entrecote in de Skillet zodat deze ook nog wat van de Kookroom mee krijgt.