Benodigdheden:
1 Kabeljauw Lion
1 Citroen
6 Cherry Tomaatjes
1 theelepel Crispy Chili in Olie
Zwarte Peper
Snufje Italiaanse Kruidenmix
Olijfolie
300 gram Sperziebonen
4 teentjes Knoflook fijngehakt
Voorbereiding:
Dep de Kabeljauw droog
Snijd de Citroen in plakjes
Pak een stuk Aluminiumfolie wat je even invet met wat Olijfolie en leg daar 4 plakjes Citroen op
Hierop leg je dan weer de Kabeljauw Lion en bestrooi je hem met wat Zwarte Peper
Meng de Crispy Chili in Olie nog met wat Olijfolie en bedruip hiermee de Kabeljauw Lion
Was de Cherry Tomaatjes, snijd doormidden en leg deze naast de Kabeljauw Lion
Bestrooi de Cherry Tomaatjes met een klein beetje Italiaanse Kruidenmix
Vouw de Aluminiumfolie dicht
Haal de eindjes van de Sperziebonen, verwijder de draadjes en spoel ze af
Bereiding:
Steek de Barbeque aan tot 180 Graden met directe hitte
Leg het pakketje op het rooster en gaar het tot een temperatuur van 52 Graden
Ondertussen kan je de Sperziebonen even voor 6 minuten Blancheren en af laten koelen
Zet een Skillet op de Barbeque of een Kookplaat
Doe wat Olijfolie in de Skillet en bak de Sperziebonen
Als ze beginnen te kleuren dan voeg je de Knoflook en wat Italiaanse Kruidenmix (naar smaak) toe
Blijf alles goed omscheppen zodat het niet verbrandt
Heeft de Kabeljauw Lion de juiste temperatuur dan haal je het van het vuur en leg je het op een mooi bord
Vul het aan met de Gekruide Sperziebonen en een Frietje
Eet Smakelijk!