Ga naar de inhoud

Griekse Champignons

Griekse Champignons
Een simpele maar oh zo lekkere bijlage die overal bij past. Lekker met de Griese Rub en dan afbakken in Roomboter

Benodigdheden:
12 middelgrote Champignons
A&O Big Path Greek rub naar smaak
Olijfolie
Roomboter
Zeezout

Voorbereiding:
Maak de Champignons schoon en snijd een deel van het steeltje af
Doe ze in een schaal en besprenkel ze royaal met Olijfolie
Strooi hierna de A&O Big Path Greek rub over de Champignons en meng het goed door

Bereiding:
Ik heb ze als eerste even laten garen op de Barbeque op 200 graden voor 10 minuten met indirecte hitte
Daarna met Roomboter in een Koekenpan afgebakken
Hierna haal je ze uit de Koekenpan en laat ze even 3 minuten uitlekken op Keukenpapier
Leg ze op een mooie schaal en doe er wat Zeezout overheen

Eet Smakelijk!