Benodigdheden:
1,2 kilo Kipfilet
2 pakjes Boemboe Ajam Paniki (verkrijgbaar bij de Kruidenbaron)
2 Uien
1/2 Courgette
1 Prei
250 gram Champignons
2 kleine Rode Pepers
3 Snack Paprika’s
1/2 Aubergine
15 milliliter geconcentreerde Kalfsfond (je kan ook Runderbouillon gebruiken)
Atjar Tjampoer naar smaak
Rijst naar smaak en soort
Voorbereiding:
Snijd de Kipfilet in blikjes van ongeveer 1,5 centimeter
Pel en snipper de 2 Uien
Was de Courgette, Prei, Aubergine, Snack Paprika’s en Rode Peper
Snijd de Prei, Snack Paprika’s en Rode Pepers in ringen, verwijder eventueel de zaadlijsten
Snijd de Courgette en Aubergine in plakken van 0,5 centimeter en dan in staafjes
Maak de Champignons schoon en snijd in plakjes
Bereiding:
Steek de Barbeque aan tot 180 Graden directe hitte
Zet een Skillet of Wok op de Barbeque en doe er wat Arachide Olie in
Op de tweede Barbeque (of op een kookplaat) kan je nu de Groenten bakken in een Wok met een beetje Olijfolie
Als extra smaakmaker heb ik wat geconcentreerd Kalfsfond gebruikt, dan hoef je geen Peper en/of Zout te gebruiken
Wok het voor ongeveer 10 minuten zodat de structuur van de Groenten wel zichtbaar blijft
Als het Rundvlees boterzacht is geworden haal je het van het vuur af en doe je het in een schaal
Eet Smakelijk!